Profesjonell
About LEDVANCE

OM LEDVANCE

VI FREMMER BELYSNING

LEDVANCE er en verdensleder innen generell belysning for fagfolk og sluttbrukere, og tilbyr et stort sortiment av LED armaturer, avanserte LED lyskilder, intelligente smarthjem- og smartbygg-løsninger samt tradisjonelle lyskilder.

Selskapet begynte som en del av belysningsbedriften OSRAM, og eies nå av det kinesiske belysningsselskapet MLS Co., LTD. Med kontorer i mer enn 50 land og forretningsvirksomhet i mer enn 140 land har LEDVANCE enestående tilgang til det globale markedet, basert på langvarige kundeforhold bygget på tillit, og et robust distribusjonsnettverk. Takket være vår dyptgående forståelse for det generelle belysningsmarkedet, teknologitrender og endrede behov kan vi støtte de spesifikke og individuelle behovene til både direkte og indirekte kunder.

Globalt belysningsselskap

VÅR MERKEARKITEKTUR

STERKE MERKER FOR SUKSESS PÅ ULIKE MARKEDER

 

LEDVANCE er en av verdens ledende selskaper i belysningsbransjen, og ønsker å omdefinere lysets rolle i en verden som er koblet sammen. For dette har vi etablert vårt eget varemerke LEDVANCE for innovative armaturer, smarte belysningsløsninger samt elektroniske komponenter. For våre LED lyskilder og tradisjonelle lyskilder bygger vi på det sterke og velkjente varemerket OSRAM.

I USA og Canada brukes det anerkjente merket SYLVANIA i alle produktkategorier.

Merkearkitektur


BEDRIFTSKULTUR

KUNDE, KVALITET, ENTREPRENØRSKAP

Bedriftskultur

Vår bedriftskultur er inspirert av et sterkt fokus på kunder og en forpliktelse til en standard av høy kvalitet i alle prosesser. Vi gjenspeiler markedstrender og kundekrav i utvikling i produkt- og tjenestetilbudene våre.

Vi har en effektiv organisasjon med en høyt kvalifisert og motivert arbeidsstyrke – personer som har evnen til å løse komplekse oppgaver og fullføre prosjekter. Vi anser oss selv som pionerer, og driver virksomheten vår fremover med et nyskapende tankemønster. Vi er våkne, modige, raske og fleksible – og opprettholder våre høye standarder hver dag. Vi møter fremtiden i fellesskap som en del av et globalt team, og vi er villige til å ta risikoer.

Merkekjerne

Streber etter utmerkethet

Vi er stolte av vår sterke organisasjon. Våre ansatte tar ansvar, tar kalkulerte risikoer og foretar dristige avgjørelser. Vi er avhengig av enkeltpersoner som er villige til å lære og vokse faglig. Bare da kan vi oppnå bærekraftig suksess.

Pløye ny mark

Vi er engasjerte, våkne og modige. Vi forlater allfarvei for å utforske nye stier. Vi ser på den raske transformasjonen i bransjen vår som en mulighet for nye produkter, nye markeder og nye tenkemåter. Bra er ikke bra nok hvis bedre er et alternativ. Det er derfor vi tar varmt imot laterale tenkere og belønner oppfinnsomhet.

Å vinne sammen

Vi stoler på hverandre. Og vi snakker med hverandre på tvers av hierarkier, inndelinger og avdelinger – åpent og direkte. Vi lytter, gir tilbakemelding og lærer fra hverandre. Vi er stolte av vårt teamarbeid og samarbeid – både internt i selskapet og med kundene våre. Det er slik vi bygger langsiktige relasjoner som er bygget på tillit.

Del siden på sosiale medier