Profesjonell
Lighting solutions in the project business

BELYSNINGSLØSNINGER

VÅR VIKTIGSTE VIRKSOMHET

Finn de riktige løsningene for prosjektene dine

Ser du etter en fullstendig serviceleverandør for belysningsprosjektet ditt? Som din profesjonelle belysningspartner kan vi tilby deg et omfattende utvalg av bruksspesifikke produkter. Vi kan hjelpe deg med å redusere kostnadene til belysningssystemene og samtidig forbedre kvaliteten på lyset. Grunnlaget er det verdensomfattende nettverket der vi bringer sammen kunnskap og erfaring i utallige bransjer og for et stort utvalg store kunder. Våre eksperter vil hjelpe deg med dine belysningsprosjekter, i form av råd som oppfyller dine behov, et skreddersydd utvalg produkter og utmerket service. Fra én enkelt kilde.

I KORTE TREKK VELG FAVORITTBRUKSOMRÅDET DITT

FORDELER

PRODUKTER OG TJENESTER FRA ÉN ENKELT KILDE

Your benefits

Prosjekter må ende opp med synlige resultater. Stol på en partner som har levert en helhetlig produktportefølje, et globalt nettverk av profesjonelle partnere og dokumentert prosjektkunnskap i mange tiår.

  • Kostnadsreduksjon
  • Energieffektivitet
  • Utmerket lyskvalitet
  • Prosjektstøtte
  • Volumplanlegging med høy presisjon

VÅR KOMPLETTE SERVICEPAKKE

FOR DINE PROSJEKTER

Belysningsrådgivning

Belysningsrådgivning

Vi tilbyr belysningsberegninger med den profesjonelle programvaren for belysningsdesign, Dialux Evo og Relux. Beregningene overholder gjeldende normer og standarder (EN 12464, DIN 67600). Vi har en omfattende ekspertise i planlegging av forskjellige bruksområder for belysning. Vi tilbyr en detaljert presentasjon av belysningsprosjektet, inkludert visualiseringer av lyseffektene.

Produkt råd og utvalg

Produktkonsultasjon og utvalg

Vi gir deg anbefalinger om egnede armaturer, lyskilder, LED moduler og elektriske komponenter og løsninger for lysstyringssystemer som passer til dine spesifikke prosjektbehov.

 

 

Teknisk støtte

Teknisk støtte

Vår tekniske støtte vil hjelpe deg på alle stadiene av prosjektet via telefon. Vi kommer til monteringsstedet og tilbyr deg støtte på stedet sammen med prosjektlederen. Vi utfører bruksorienterte testoppsett med produktene i vårt produktlaboratorium. Du får en detaljert oversikt over produktene du trenger til prosjektet ditt, og du får et presist anslag av volum i planleggingen.

Energianalyse inkl. gjennomførbarhetsstudier

Energianalyse inkl. gjennomførbarhetsstudier

Vi tilbyr måling av energieffektivitet og kostnadsbesparelser for moderne belysningskonsepter og evaluering av gjennomførbarheten til de forespurte funksjonene.

DYPTGÅENDE BELYSNINGSKUNNSKAP

STOL PÅ VÅR BRANSJEEKSPERTISE

 

LEDVANCE har dyptgående bransjeekspertise, flere tiår med erfaring på ulike bruksområder og langvarige kunderelasjoner. Vi er klar over bransjetrender og tilknyttede krav, og gir en prosjektbasert kunde- og bransjespesifikk belysningskonsultasjon. Vi bruker vårt servicenettverk for prosjektbasert realiseringsvirksomhet. Produktporteføljen vår er rettet mot nesten alle bruksområdekrav

HAR DU SPØRSMÅL?

Ta kontakt med vårt kundeservice:

Email: kundeservice@ledvance.com eller gå inn på websiden vår for mer informasjon: www.ledvance.no

Del siden på sosiale medier